Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣπάσιμο Guar της γόμμας

Πετρέλαιο που σπάζει Guar τη γόμμα/Hydroxypropyl Guar/καρβοξυμεθυλικά Guar/CMHPG

Πετρέλαιο που σπάζει Guar τη γόμμα/Hydroxypropyl Guar/καρβοξυμεθυλικά Guar/CMHPG

  • Πετρέλαιο που σπάζει Guar τη γόμμα/Hydroxypropyl Guar/καρβοξυμεθυλικά Guar/CMHPG
Πετρέλαιο που σπάζει Guar τη γόμμα/Hydroxypropyl Guar/καρβοξυμεθυλικά Guar/CMHPG
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kgs ανά την τσάντα/χαρτοκιβώτιο
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υψηλό φως:

guar γόμμας

,

guar χρηματοκιβώτιο γόμμας

Πετρέλαιο που σπάζει Guar τη γόμμα/Hydroxypropyl Guar/καρβοξυμεθυλικά Guar/CMHPG

 

Σαν μέρος της ομάδας CNPC, Jingkun Chemistry Company είναι οι τοπ 3 κατασκευαστές Guar των παραγώγων συμπεριλαμβανομένου HPG και CMHPG για το πετρέλαιο και τη βιομηχανία φυσικού αερίου,

Επικυρωμένο από ISO9001 και τρέξιμο στο πλαίσιο του συστήματος QHSE, που βρίσκεται στην πόλη Kunshan, μια ώρα με το αυτοκίνητο από το λιμένα της Σαγκάη, το εργοστάσιό μας έχει μια ετήσια ικανότητα κατασκευής 25,000MT και τη μεγάλη χωρητικότητα 20,000MT που μπορούν να εξασφαλίσουν πελάτες με τον αποδοτικό και σταθερό ανεφοδιασμό.

Εκτός από τα guar παράγωγα, Jingkun μπορεί επίσης να παραγάγει και να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των χημικών πρόσθετων ουσιών για το υδραυλικό σπάσιμο. Το κέντρο Ε&Α μας με 35 εμπειρογνώμονες έχει εστιάσει στην έρευνα και το σχέδιο του σπασίματος των διατυπώσεων ρευστών για πάνω από 15 έτη, η μόνος-σχεδιασμένη υψηλής θερμοκρασίας αντίστασή μας που σπάζει τα ρευστά είναι μια ιδανική επιλογή για σας. Τα προσαρμοσμένα σπάζοντας ρευστά είναι επίσης διαθέσιμα για σας.

Το Jingkun μπορεί επίσης να προσφέρει τους πελάτες με τις ιδιωτικές ονομάζοντας υπηρεσίες για guar τα παράγωγα και τις χημικές πρόσθετες ουσίες.

Πετρέλαιο που σπάζει Guar τη γόμμα/Hydroxypropyl Guar/καρβοξυμεθυλικά Guar/CMHPG 0

 

 

 

 

Hydroxypropyl Guar (HPG)

 

Προϊόν Κύρια χαρακτηριστικά
Jk-101 Αναπτύσσει το ιξώδες και στο νερό και bine. Το καλά aqua-dissolvability/dispersibility, κανένα fisheye συμβαίνει Υψηλή συμβατότητα με τα μέσα επιπολής Καλό flowability και εύκολος να συνδυάσει Γρήγορη απελευθέρωση του ιξώδους μέσα σε 5 mins Μπορέστε επίσης να εφαρμοστείτε στα χαμηλά ρευστά διατρήσεων στερεών ως πιό viscosifier και πρόσθετη ουσία ρευστός-απώλειας.
Jk-102 Μόνος-υδάτωση.
Jk-104 Γρήγορα να ενυδατώσει Hydroxypropyl Guar.Designed για το ρευστό που χρησιμοποιείται στην αποκατάσταση του πετρελαίου και του φυσικού αερίου. Άριστη ανοχή ηλεκτρολυτών, σταθερότητα ιξώδους και καλό dilutability κουράς.
Jk-106 &solubility dispersity γρήγορα ενυδάτωσης Hydroxypropyl Guar.Good, ιδανική αντικατάσταση για FHG στο σπάσιμο της διατύπωσης ρευστών.

 


Καρβοξυμεθυλικό Hydroxypropyl Guar (CMHPG)

 

Προϊόν Κύρια χαρακτηριστικά
Jk-1001 Το καλά aqua-dissolvability/dispersibility, κανένα fisheye συμβαίνει Γρήγορη απελευθέρωση του ιξώδους μέσα σε 10mins Η καλή θερμική stability&Excellent ικανότητα φροντίδας, μπορεί να διασυνδεθεί με τη μεταβατική άμμο ιόντων και υποστήριξης μετάλλων ή άλλα proppants.
Jk-1002 Μόνος-υδάτωση.
Jk-1007 Γρήγορη ενυδάτωση CMHPG. Η υψηλότερη αξία ιξώδους, απαιτεί ένα εξωτερικό οξύ για να αρχίσει την υδάτωση. Το ιξώδες μπορεί να επιτευχθεί στην αξία pH μεταξύ 5.0-7.0.
Jk-1008 Μόνος-υδάτωση.

 


Καρβοξυμεθυλικό Guar (CMG)

 

Προϊόν Κύρια χαρακτηριστικά
Jk-111 Καλή συμβατότητα με τα μη ιονικά και ανιονικά μέσα επιπολής. Έχει το καλό ιξώδες και την ένυδρη ουσία γρήγορα, corss-συνδέσεις υπό τους βασικούς καθώς επίσης και όξινους όρους.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
JINGKUN CHEMISTRY COMPANY

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Chris Gu

Τηλ.:: 86-512-57865820

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα