Αρχική Σελίδα

JINGKUN CHEMISTRY COMPANY Ποιοτικός έλεγχος

QC Προφίλ
Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ THENOLOGY ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΆ

Οι όροι διαδικασιών - από τους σπόρους στα χημικά τροποποιημένα παράγωγα και τις ειδικές τελικές διατυπώσεις του προϊόντος, έχει μελετηθεί εκτενώς από Jingkun προκειμένου να ληφθεί η μέγιστη εφαρμόσιμη απόδοσή τους
 
  • Προσεκτική επιλογή των αξιόπιστων προμηθευτών για Guar τη γόμμα που ανατρέπεται
  • Επαν-καθαρίστε την πρώτη ύλη πριν από την παραγωγή
  • Ιδιαίτερα αυτοματοποιημένος εξοπλισμός για να εξασφαλίσει καθαρούς όρους παραγωγής
  • Επιστημονικός έλεγχος στο στάδιο της χημικής αντίδρασης & της παραγωγής
  • Πεπειραμένος & ειδικευμένος εργάτης στο εργαστήριο
  • Ακριβής ποιότητα που ελέγχει τη διαδικασία (ISO/QHSE)

 

Με τη συνεχή ανάπτυξη της ανθρώπινης κοινωνίας, η ποιότητα, η ασφάλεια, η υγιεινή της εργασίας και η προστασία του περιβάλλοντος των επιχειρήσεων έχουν προσελκύσει όλο και περισσότερη προσοχή από το κοινό. Είναι όχι μόνο η ευθύνη και υποχρέωση των επιχειρήσεων να δώσουν προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων, να διατηρήσουν την υγεία των υπαλλήλων, και να εφαρμόσουν τις υπηρεσίες παραγωγής ασφαλούς και προστασίας του περιβάλλοντος, αλλά και τη απαραίτητη προϋπόθεση για στον ανταγωνισμό αγοράς.

 

Για να βελτιώσει το επίπεδο διοίκησης επιχειρήσεων, συνεχίστε να αυξάνετε τη δυνατότητα ανταγωνισμού της επιχείρησης, η επιχείρησή μας έχει άρχισε να εφαρμόζει το σύστημα διαχείρισης από το 1999.

 

Σήμερα JIngkun έχει περάσει το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης ISO19001, τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις συστημάτων διαχείρισης ISO14001 και το επαγγελματικό σύστημα διαχείρισης υγειών και ασφαλειών OHSAS18001, τα οποία διαμορφώνουν ολόκληρο το σύστημα διαχείρισης - σύστημα διαχείρισης QHSE.

JINGKUN CHEMISTRY COMPANY έλεγχος ποιότητας 0JINGKUN CHEMISTRY COMPANY έλεγχος ποιότητας 1JINGKUN CHEMISTRY COMPANY έλεγχος ποιότητας 2

Στοιχεία επικοινωνίας
JINGKUN CHEMISTRY COMPANY

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Chris Gu

Τηλ.:: 86-512-57865820

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς